Bravax Home – za siguran i bezbedan dom

28

GODINA ISKUSTVA


O nama

Mi smo Bravax

“Bravax” posluje od 2005. godine na teritoriji Srbije sa sedištem u Beogradu. O kvalitetu našeg rada najbolje govori uspešna saradnja koju smo ostvarili sa mnogim firmama i klijentima.

Izrada ključeva i servis brava su naša specijalnost.

Ističemo se pouzdanim, postojanim i kvalitetnim radom. Ukoliko Vas interesuje jedinstvena kombinacija kvalitetne usluge i dobre cene obratite nam se s poverenjem.

Sigurnosna vrata i servis brava su nasa specijalnost

Tradicija, ogromno iskustvo u poslu i odnos prema klijentima su naša najbolja preporuka.

Uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe, izlazimo Vam maksimalno u susret i na taj način realizujemo zahteve svojim stručnim radom. Tu smo i da Vam predložimo naša rešenja ukoliko Vam je potreban savet ili konsultacija u vezi sa našom delatnošću.

Naše bogato iskustvo će Vam pomoći da rešite sve nedoumice i da se odlučite za pravi izbor iz naše bogate ponude.

Pratimo standarde i zahteve koje pred nas stavlja savremeni način života i tu smo da Vam ispunimo sve želje na najkvalitetniji način.

Naša firma se bavi izradom svih vrsta ključeva a pored toga imamo servis za brave koji vrši popravku brava od kućnih do autobrava.

Naše radno vreme 09-19h radnim danima i subotom od 09-14. Za sve informacije odgovor možete dobiti pozivom na neke od naših telefona ili upitoma na neku od e-mail adresa.